Představte si místo, kde se vaše láska k cukrařině setkává s nekonečnou inspirací a podporou.
Možná to znáte, zkoušíte nový postup a hodila by se vám rada. Nebo upečete nádherný dort a chcete se o tu radost podělit s někým, kdo to opravdu ocení.
Přesně proto jsem vytvořila tento prostor. ✨
Pouze 147 Kč za měsíc s možností kdykoliv členství zrušit.
✅ Recepty, kurzy a videonávody
✅ Má podpora, tipy a bonusy
✅ 20 % sleva na všechny kurzy
✅ Přístup do komunity Cukraříčků
Pouze 1 470 Kč za rok (získáte 2 měsíce zdarma!) s možností kdykoliv členství zrušit.
✅ Recepty, kurzy a videonávody
✅ Má podpora, tipy a bonusy
✅ 20 % sleva na všechny kurzy
✅ Přístup do komunity Cukraříčků
Co získáš?
Získáš pravidelný přísun mých nejnovějších receptů za zvýhodněnou cenu 147Kč/mo, které si lze jinak zakoupit pouze jednotlivě.
Staneš se součástí malé komunity stejných nadšenců, cukraříčků, kde společně vytváříme bezpečný prostor, kde můžete sdílet své výtvory a ptát se na cokoliv.
Budu ti nablízku. V komunitě budu sdílet své tipy, exkluzivní videa, odpovídat na tvoje dotazy a pomáhat se ti zlepšovat. Už na to nebudeš sám(a).
Níže nalezneš odpověď a na co náhodou ne, napiš mi prosím na Instagramu 🍰
Skvělý dotaz! Ihned po zakoupení členství se ti odemknou všechny recepty vydané v aktuálním měsíci.
Dále už budeš mít přístup ke všem novým receptům, které vydám, po celou dobu trvání tvého členství.
Zároveň na všechny mé kurzy získáš jako člen krásnou slevu 20 % nebo 30 %, podle toho, jaké členství si zvolíš. Stačí mi jen napsat a pošlu ti slevový kód.
Naprosto bez starostí. Členství můžeš zrušit kdykoliv, na pár kliknutí přímo ve svém uživatelském účtu. Žádné otázky, žádné skryté podmínky. Vždy budeš mít přístup ke svému obsahu až do konce období, které máš předplacené. Chci, abyste v klubu byli, protože chcete, ne protože musíte.
Šarlota and Cakes
Jmenuji se Šarlota a cukrařině se věnuji už od svých patnácti let. Vystudovala jsem cukrářskou školu v Nové Pace a v devatenácti jsem se přestěhovala do Prahy, abych se v oboru posunula co nejdál.
Čtyři roky jsem pracovala u Cukráře Skály, kde jsem se naučila spoustu technik a získala vhled do moderní cukrařiny. Poté jsem strávila rok v pětihvězdičkovém hotelu Mandarin Oriental, kde jsem se specializovala na talířové dezerty a zdokonalila svůj cit pro detail.
Moje cukrářská cesta se neustále vyvíjí – nejenže sama tvořím a předávám své znalosti dál, ale také se neustále vzdělávám, zkouším nové techniky a posouvám se dál. Věřím, že abych mohla učit ostatní, musím se sama učit a růst. Cukrařina pro mě není jen práce, ale vášeň, kterou chci sdílet a neustále rozvíjet.