Kompletní recepty

Veškeré postupy a gramáže najdeš také v přiloženém PDF > V sekci "Začněte zde" > "Kompletní recepty v PDF".


Na co se můžete těšit

Kurz je rozdělený do několika částí. Celková doporučená příprava dortu jsou 3 dny. A v průběhu těchto dní se společně krok za krokem naučíme, jak vytvořit dokonalý slavnostní dort.


Den 1:

Začneme přípravou jednotlivých komponentů, které dodají dortu bohatou chuť a perfektní texturu:

  • Pistáciová šlehaná ganache

  • Malinový confiture

  • Citrónový rozvar pro osvěžující kontrast

  • Pistáciový piškotový korpus

  • Ganache z bílé čokolády


Den 2:

Dáme vše dohromady a začneme pracovat na jedlém dekoru:

  • Sesazení dortu – správné vrstvení a vyvážení chutí

  • Vytvoření dekoru z jedlého papíru, který dodá dortu jedinečný vzhled


Den 3:

Dáme dortu finální úpravy a vytvoříme slavnostní mistrovské dílo:

  • Obmazání dortu ganache z bílé čokolády

  • Finální dokončení dekorem z jedlého papíru a živých květin


Každý den se budeme věnovat nejen technickým postupům, ale i tipům a trikům, jak dort udělat ještě dokonalejším. Na konci kurzu budeš mít nejen krásný dort, ale také nové cukrářské dovednosti, které využiješ i při dalších pečeních!

Těším se na tebe!

Cukrářka Šarlot 🍰✨