Šarlota and Cakes/Online kurz: slavnostní dort s obmazovou ganache a dekorem z jedlého papíru

  • Kč2,497 or 2 monthly payments of Kč1,250

Online kurz: slavnostní dort s obmazovou ganache a dekorem z jedlého papíru

  • Course
  • 11 Lessons

V tomto kurzu se společně naučíme připravit pistáciový piškotový korpus, malinový confiture, pistáciovou šlehanou ganache, citrónový rozvar a obmazovou ganache z bílé čokolády. Těším se na tebe!

Obsah kurzu

Začněte zde 🍰

Co vás čeká, co si připravit a PDF návod.

Úvod do kurzu
Preview
Kompletní recepty v PDF

První den

První den kurzu

V tomto prvním dni si společně připravíme pistáciový piškotový korpus, malinový confiture, pistáciovou šlehanou ganache, citrónový rozvar a také si nachystáme obmazovou ganache z bílé čokolády.

Všechny tyto části dortu potřebují čas na stabilizaci, aby byl finální výsledek perfektní. Díky tomu si v dalších krocích práci usnadníme a budeme mít skvělý základ pro sestavení dortu.

Pistáciová šlehaná ganache
Malinový confiture
Citrónový rozvar
Pistáciový piškotový korpus
Ganache z bílé čokolády

Druhý den

Druhý den se zaměříme na sestavení dortu. Ukážeme si, jak správně vrstvit jednotlivé složky tak, aby dort byl stabilní a chutě se dokonale propojily. Dále se budeme věnovat dekoru z jedlého papíru, který dortu dodá elegantní a profesionální vzhled.

Sestavení celého dortu
Dekor z jedlého papíru

Třetí den

Třetí den se soustředíme na dokončení dortu. Ukážeme si, jak dort obmazat ganache tak, aby měl hladký a precizní povrch. Poté doděláme finální dekoraci živými květinami a dort si společně rozkrojíme.

Obmaz ganache z bílé čokolády
Finální dokončení dortu dekorem z jedlého papíru a živými květinami